Støt vore sponsorer, de støtter os

Støtteforeningens ministævne!

Mbr's støtteforening vil gerne sige stor tak til alle jer som deltog i vores ministævne den 5. maj 2018.

Vi havde en skøn dag med godt vejr, glade ryttere, flotte stævnepyntede ponyer og heste, forældre, familier og bedsteforældre, masser af kaffe, kage, slikposer og sodavand.

Tak til alle jer som hjalp med at få stævnet afviklet, uden jer var det ikke muligt! Især en stor tak til Lene Nielsen som sørgede for program og afvikling af stævnet som forløb lige efter planen.

Bestyrelsen glæder sig til at gentage succesen en anden gang, og håber flere har lyst til at støtte foreningen, så det bliver muligt med flere ministævner fremover.

Hvis nogen derude har gode ideer til arrangementer, så vil vi i bestyrelsen meget gerne høre fra jer.

med ønsket om en god sommer

bestyrelsen i MBRs støtteforening