HVEM SKAL HAVE POKALERNE I ÅR???

Midtbornholms Rideklubs støtteforenings vandrepokaler

pokal

ÅRETS MEST VINDENDE PONYRYTTER

ÅRETS KAMMERAT

Pokalen Årets kammerat gives til en ponyrytter som ud over det sædvanlige bidrager med godt humør, er hjælpsom, vellidt, og skaber et godt fællesskab i klubben. Send dit bud på en kandidat til Carsten Ipsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 40265303 inden 1. februar 2020.

Pokalen Årets mest vindende ponyrytter gives til den ponyrytter der har fået flest 1. pladser i kalender året 2019. Optælling og dokumentation for 1. pladser indsendes til formand Carsten Ipsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 40265303 inden 1. februar 2020.

Pokalerne uddeles på generalforsamlingen den 10. februar 2020.

Sidste års pokal vindere skal aflevere pokalen til Carsten senest 1. februar 2020.