Rabatordning med Bornholmslinjen

I samarbejde med Bornholms Idrætsråd kan MBR tilbyde rabatordning med Bornholmslinjen.

Priser for enkeltrejse:

Ystad

Køge

Lav Bil

Høj Bil

Tillæg for trailer

Betingelser:

• Rabatordningen er kun gældende medlemmer af MBR.
  • Rabatordningen kan kun anvendes af ryttere til rejser til udenøs idrætsaktiviteter og retur igen.

Følgende er gældende ved reservation:

• Billetter skal reserveres på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 14 dage før afrejse. Tjek gerne selv Bornholmslinjens hjemmeside for evt. udsolgte afgange.
  • Betaling for billetterne skal ske til kontonummer: 6771 - 006700256 eller med mobilepay til 22 64 32 02 (Pia Winther).
  • Der reserveres IKKE billetter før betaling er modtaget. Ved udsolgte afgange refunderes beløbet.
  • På reservationen skal det noteres til hvilket stævne / arrangement man skal deltage i, samt fulde navn på hvem der deltager og antal personer i bilen.
  • Billetter kan annulleres eller ændres helt frem til afgang uden gebyrer. Efter afgang betragtes billetten som benyttet og kan ikke refunderes eller ændres

Vær dog opmærksom på at ændring af billet skal ske til kundeservice, og kan ikke gøres online pt. Det kan derfor ikke garanteres at ændringer kan nås inden afgang.

• Der skal tages forbehold for udsolgte afgange
  • Klubben kan ikke gøres ansvarlig for udsolgte eller aflyste afgange
  • Det er medlemmers eget ansvar at sørge for at tjekke billetten ved modtagelse for evt. fejl. Klubben kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl på billetten.
  • For regler for diverse køretøjer henviser vi til Bornholmslinjens hjemmeside.

Spørgsmål vedr. ordningen kan rettes til Pia Winther, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Ole K-D, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.