Mandag, 11. Februar 2019, 19:00
Hits : 390

Mandag den 11. februar 2019 fra kl. 19.00 holder Midtbornholms Ridecenter, Midtbornholms Rideklubs Støtteforening og Midtbornholms Rideklub generalforsamlinger.

Midtbornholms Rideklubs Støtteforening uddeler hvert år til generalforsamlingen pokalen til årets mest vindende ponyrytter.

Hvis du er ponyrytter, og starter for MBR, så se her: Måske er det dig, der løber af med MBRs støtteforenings pokal?

Tæl alle dine 1. pladser hvor du har startet for MBR, og indsend dokumentationen til formanden for støtteforeningen Carsten Ipsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Telefon 40265303 hvis du har spørgsmål.

Indsend optælling og dokumentation senest den 4. februar 2019.

Pokalen uddeles til generalforsamlingen, lige som pokalen Årets kammerat. Har du et bud på hvilken ponyrytter, der kunne være et godt bud på at være årets kammerat? Så giv Carsten besked med det samme!

Hvis du har forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal det indsendes til bestyrelsen inden den 15. januar.

Mød op og hør om aktiviteterne og hav en hyggelig aften! Vi serverer kaffe og kage.

Kontakt: Hanne Funch
Sted: Midtbornholms Ridecenter